Dorienke:

Het lekkere aan Personal Body Plan is dat er geen “verboden” middelen bestaan.

Dorienke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Dorienke

Volhouden is nooit mijn sterkste punt geweest. Een week of een maand kon ik mij wel aan een nieuw regime houden, maar vroeg of laat ging het dan toch weer mis. Het lekkere aan Personal Body Plan is dat er geen “verboden” middelen bestaan.

Er zijn geen producten die je absoluut niet mag eten. Als je een keer zin hebt in een stuk chocolade, en het past binnen de macro’s, dan is het prima om dat stuk chocolade te eten. Dat maakt het een stuk makkelijker om vol te houden. Je hoeft jezelf niets te ontzeggen, als je hier de rest van de dag maar rekening mee houdt.

Ik heb ook wel dagen gehad waarop het even niet mee zat en mijn motivatie ver te zoeken was. Het wekelijkse contact met mijn Personal Body Coach Ellen helpt dan om weer mij op het juiste pad te krijgen. Terugval is een onderdeel van het proces. Het is niet erg om even minder gemotiveerd te zijn, als jij jezelf maar weer weet op te rapen.

Ikzelf heb daar wel een stok achter de deur voor nodig en die heb ik in Personal Body Plan gevonden. Ik ben absoluut niet trots op mijn week 0 foto. Als ik naar die foto kijk, zie ik dat ik daar absoluut niet lekker in mijn vel zat. Ik was niet trots op mijn lichaam, onzeker in bikini en had weinig energie.

Dat is nu wel anders. Ik loop nu veel soepeler drie verdiepingen met de trap omhoog. Mijn broeken zitten te los, mijn zomergaderobe is te groot en jasjes zitten een stuk mooier dan afgelopen winter. Ik ben heel trots op het resultaat dat ik tot nu toe heb behaald en wil graag onderzoeken waar Personal Body Plan mij nog verder gaat brengen. Ik heb er zin in!

— Dorienke

Het plan van Dorienke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.