Willemijn:

Doordat ik mezelf mentaal en fysiek fit voel ben ik een veel leukere mama en partner!

Willemijn wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Willemijn

Doordat ik mezelf mentaal en fysiek fit voel ben ik een veel leukere mama en partner!

Hoe ik PBP combineer met het ouderschap en vier dagen werken? Op zondag maak ik een weekplanning samen met mijn partner, en ik maak gebruik van de momenten dat mijn zoontje slaapt. Ik sport voornamelijk ’s ochtends voor iedereen ontwaakt. Hierdoor voel ik mezelf de gehele dag fit en heb ik geen schuldgevoel naar het thuisfront. De sportschool is op dit tijdstip rustig, waardoor mijn workout sneller gaat.

Op het gebied van voeding was het in het begin wennen. Door mijn maaltijden te plannen kreeg ik steeds meer routine. Ik at al gezond, maar te weinig. De samenstelling van mijn maaltijden zijn veranderd. Inmiddels kost het mij geen moeite meer om maaltijden te bedenken en te combineren met mijn gezin. De recepten van PBP helpen mij hierbij. Vaak kook ik een grote porties, dan heb ik gelijk een maaltijd voor de volgende dag.

PBP heeft mij geholpen om mezelf weer krachtig te voelen na mijn zwangerschap. Ik was onzeker over mijn lichaam en het lukte mij niet om zelf een verandering aan te brengen. Door te starten met PBP had ik een stok achter de deur. Het dagelijkse contact met mijn coach en het uploaden van maaltijden heeft er voor gezorgd dat ik mijn levensstijl heb kunnen veranderen. 

Door de gedragslessen heb ik kennis opgedaan die ik de rest van mijn leven kan gebruiken. De dagen van actief herstel combineer ik bijna altijd met een activiteit met mijn zoontje. Ik ga bijvoorbeeld samen wandelen of fietsen. Nu ik mezelf mentaal en fysiek fit voel ben ik een veel leukere mama en partner!

Meedoen aan PBP vind ik een mooie investering. Ik ben blij dat ik hier aan mee heb gedaan. Voordat ik aan PBP begon vroeg ik mezelf af of ik hier tijd voor zou hebben. Het klinkt raar, maar ik heb juist het gevoel dat ik tijd over heb. Ik ga veel effectiever met mijn tijd om. Gun het jezelf en je gezin!

— Willemijn

Het plan van Willemijn

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.