Olga (32):

Door Personal Body Plan voel ik mij sterker en is mijn conditie verbeterd

Olga wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Olga

Al jaren volg ik vol bewondering Personal Body Plan, maar nog niet eerder had ik de moed en motivatie om mij hiervoor aan te melden.

Na een moeizaam jaar waarin ik mentaal hard met mijzelf aan de slag ben geweest, vond ik het tijd worden om meer aandacht te schenken aan mijn fysieke conditie. Om zowel mentaal als fysiek beter in mijn vel te zitten.

Begin maart begon ik gemotiveerd mijn avontuur bij Personal Body Plan. Dat mij de juiste handvatten geeft in het verkrijgen van inzicht, en het vinden van een passende balans tussen voeding, sporten en ontspanning.

Na drie maanden kan ik zeggen dat ik trots ben op wat ik tot op heden heb bereikt. Iets wat ik van tevoren niet voor mogelijk had gehouden. Ik begin steeds meer plezier te krijgen in het sporten, ik voel mij gezond en sterk. Het geeft mij een enorme drive om te ervaren dat ik dit kan.

De begeleiding van mijn Personal Body Coach Judith Fonteijne ervaar ik als prettig. Bij haar kan ik terecht met vragen met betrekking tot bijv. sportoefeningen, voeding en ‘lastige’ situaties met bijpassende verleidingen. Judith volgt mijn sportprestaties en voeding, en geeft hierover advies. Gezamenlijk stellen we week doelen.

— Olga

Het plan van Olga

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Olga

Judith Fonteijne (35)

4.63 / 5

459 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.