Denise (22):

Door Personal Body Plan voel ik mij mooier en gezonder

Denise wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Denise

Voorheen was ik nooit met voeding bezig. Ik was niet dik en ik at niet heel veel, maar wel veel koolhydraten en weinig eiwitten.

Ik sportte regelmatig, maar ik had daarbij geen plan. Ik deed maar wat en was gewoon lekker aan het bewegen. Toch wilde ik meer aan mezelf werken door wat strakker te worden en bewust te gaan trainen. Ik had nooit eerder krachttraining gedaan en dat was eerst dan ook wat ongemakkelijk, maar nu merk ik wekelijks dat ik sterker word en ik zie mijn lichaam veranderen. Ik mis nu zelfs de sportschool en probeer mijn oefeningen thuis te doen.

Ik vind het prettig om via een plan te werken en gericht met een doel bezig te zijn. Ik heb mijn voedingspatroon erg veranderd. Ik eet veel meer groenten en eiwitten. Ik vind het leuk om gezonde recepten te maken en vind die ook erg lekker, mijn smaak is hierin veranderd.

Mijn leefstijl is zonder moeite verander en ik voel me er veel mooier en gezonder door. Ik kan Personal Body Plan echt iedereen aanraden. De Personal Body Coaches geven goede tips en motiveren je wanneer je in een dipje zit.

Mijn Personal Body Coach Silke geeft mij handige tips als ik even vastloop en zij helpt mij om mijn motivatie weer op te pakken als ik in een dipje zit. Daarbij stelt ze de juiste vragen waardoor ze mij weer aan het denken zet.

— Denise

Het plan van Denise

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.