Emma:

Door Personal Body Plan heb ik weer plezier gekregen in het trainen

Emma wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Emma

Door Personal Body Plan heb ik een veel beter eetpatroon gecreëerd. Ik merk dat ik veel bewuster bezig ben met wat ik eet en waarom. Daar waar ik dacht gezond te eten door middel van 6 mandarijnen (want ja het is fruit) en 4 bananen te eten, merkte ik dat dit voor mij niet de juiste oplossing is. ⠀

Door van te voren in te plannen wat ik die dag/week ga eten heb ik controle over de situatie; heerlijk!

Voor Personal Body Plan ging ik 3 maanden regelmatig naar de sportschool gevolgd door 3 maanden geen enkele keer. Dit resulteerde in geen vooruitgang en geen motivatie om te blijven gaan. Door Personal Body Plan heb ik weer plezier gekregen in het trainen. Wanneer ik een keer oversla voel ik mij niet zo zeer schuldig, maar mis ik het trainen omdat ik merk dat het mij goed doet. ⠀

Als ik iedereen die erover twijfelt met Personal Body Plan te beginnen één tip mag geven, dan is het; doen! Maar alleen als je ook echt het werk wil leveren. Personal Body Plan is geen wondermiddel waar je mee start en je vanzelf afvalt en je beter voelt, maar wel de allerbeste begeleiding die ik mij tijdens dit proces kan indenken! Met dank aan mijn Personal Body Coach Andrea.

— Emma

Het plan van Emma

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.