Merel (34):

Door Personal Body Plan heb ik meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld gekregen!

Merel wilde zichtbare buikspieren en lijntjes en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Merel

Ik ben al heel mijn leven met sport bezig. Zo heb ik een sportopleiding gedaan en werk ik in de sportbranche. Toch ging de Engelse uitdrukking “practice what you preach” bij mij niet zo goed. Ik had bijvoorbeeld niks met voeding, zolang het eten maar lekker en makkelijk was vond ik het prima.

Maar, ik was niet blij met mijn eigen spiegelbeeld, dus het werd tijd voor verandering.
Ik begon met Personal Body Plan om vooral meer over voeding te leren en dat ging gelijk goed! De informatie dat ik krijg is ontzettend leerzaam, en inmiddels vind ik voeding een stuk interessanter!

Mijn Personal Body Coach Marco geeft me ook altijd een duwtje in de rug als het nodig is en helpt mij soms om te relativeren.

Al snel werd mijn volgende doel een zichtbare sixpack krijgen. Ik ben zelf personal trainer en krijg die vraag vaak van mensen. Ik kan wel vertellen welke oefeningen ze kunnen doen, maar ik wil juist anderen inspireren. Ik wil mijn eigen ervaringen kunnen delen en vertellen. Bijvoorbeeld: hoelang ik daar zelf over heb gedaan en welke rol voeding hierbij speelt.

Ik heb mijn doel in 11 maanden bereikt en voel ik me ontzettend goed in mijn nieuwe leefstijl. Daarom heb ik mijn Personal Body Plan nog met 1,5 jaar verlengd. Ik wil mijn resultaat behouden en ik ben ook benieuwd waar ik over een jaar sta!

— Merel

Het plan van Merel

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Merel

Marco van de Scheur (30)

4.72 / 5

2084 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.