Ser (40):

Door Personal Body Plan heb ik meer balans in mijn leven zit ik weer lekker in mijn vel!

Ser wilde afvallen en fit worden en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Ser

Door een knieblessure moest ik noodgedwongen stoppen met voetballen na 30 jaar. Voetbal was zo een beetje de enige sport die ik in mijn leven beoefende. Als dat ineens stopt, dan val je in een gat.

Mijn ‘mindset’ van fanatieke voetballer veranderde. Mijn gezondheid en conditie kwam op een laag pitje te staan. Ook mijn zelfvertrouwen daalde. Het was allemaal uit balans. Het voelt weer lekker om te gaan sporten en ik zit weer lekker in mijn vel. Tegelijkertijd kan ik genieten van een pizza en een biertje, zonder mij schuldig te voelen. Peter is de juiste Personal Body Coach voor mij. Ik waardeer het als een persoon direct is, complimenten geeft, maar er niet om heen draait wanneer het moet.

Wanneer het minder gaat, laat hij dat toe, maar zorgt er wel voor dat ik de draad weer weet op te pakken. En die draad loopt niet recht. Uiteindelijk gaat het erom dat je je doel weet te behalen. Daar heb ik Peter voor.

— Ser

Het plan van Ser

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Ser

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

902 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.