Nicolien (45):

Door Personal Body Plan heb ik geleerd wat voor mij het beste voedingspatroon is en dat lekker eten daar gewoon bij hoort

Nicolien wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Nicolien

Eigenlijk heb ik altijd al een strijd geleverd met m’n gewicht, op m’n 17e begon ik met Herbalife en in de jaren erop heb ik eigenlijk alle diëten wel een keer geprobeerd. Helaas nooit met een blijvend resultaat. Ongeveer 10 jaar geleden begon ik met krachttraining, ik voelde me er sterker door maar veel verandering in gewicht ontstond er niet.

Naast sporten hou ik namelijk ook erg van gezelligheid, gecombineerd met een hapje en drankje. Vijf jaar geleden heb ik m’n eerste half jaar Personal Body Plan gedaan, goed resultaat maar na afronding viel ik toch weer terug in oude gewoontes.

Nu bijna een jaar terug opnieuw gestart. Afwisselend thuis, sportschool en nu weer thuis m’n trainingen uitgevoerd. De gerichte trainingen werken erg goed voor mij. Gestructureerd, uitdagend en ik voel me er echt sterker door. Naast krachttraining, doe ik ook aan hardlopen en wielrennen. Ik vind de combinatie van deze sporten echt heerlijk!

Het belangrijkste voor mij is echter een gezonde, gebalanceerde voedingsstijl. Sporten doe ik wel, juiste voeding is mijn grootste uitdaging. Door Personal Body Plan heb ik geleerd wat voor mij het beste voedingspatroon is en dat lekker eten daar gewoon bij hoort. Anders lekker eten, maar zeker lekker!

Motivatie en ondersteuning van mijn Personal Body Coach Jaqueline heeft hier zeker bij geholpen! Niet perfect hoeven zijn, terug mogen vallen maar vooral weer opstaan, ervan leren en doorgaan, is een goed advies geweest. Mijn coach is altijd benaderbaar, luistert goed en geeft advies waar ik iets aan heb. Ze praat niet met me mee maar confronteert me met het ongewenste gedrag en geeft adviezen hoe het anders kan. Ik ga graag met haar verder!

Inmiddels m’n abonnement weer verlengd! Geen dieet, maar een nieuwe levensstijl!

— Nicolien

Het plan van Nicolien

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Nicolien

Jacqueline Hoge (50)

4.68 / 5

3391 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.