Marta:

Door Personal Body Plan heb ik de juiste manier van afvallen geleerd

Marta wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marta

Toen ik ruim 10 kilo was aangekomen, wist ik dat ik iets moest ondernemen. En daar waar ik voorheen heel gemakkelijk van de extra kilo’s af kwam, lukte dat me al jaren niet meer, ongeacht wat ik probeerde. Ik accepteerde maar dat het door de leeftijd kwam en je nou eenmaal niet meer zo makkelijk gewicht verliest als je wat ouder bent (lees: geen tiener meer bent). Niets is minder waar. ⠀

De progressiefoto’s van Personal Body Plan lieten mij zien dat alles haalbaar is, waardoor ik me uiteindelijk heb ingeschreven. Door Personal Body Plan heb ik de juiste manier van afvallen geleerd, de manier die nu wel voor mij werkt. En ik kijk zo anders tegen voeding aan. Bij alles wat ik eet vraag ik mezelf intern af wat het doet voor mijn lichaam. Zo wordt de keuze makkelijker. En natuurlijk eet ik af en toe wat lekkers, maar dat moet ook kunnen. ⠀

Mede dankzij mijn lieve Personal Body Coach Ellen, die mij motiveert en ondersteunt, heb ik nu eindelijk na jaren weer iets van m’n oude lichaam en gewicht terug. Ik pas mijn mooie jurken en oude broeken weer en ik kon stralen in m’n strakke mermaid jurk tijdens m’n verlovingsfeestje.

— Marta

Het plan van Marta

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.