Karlijn:

Door Personal Body Plan ben ik echt met de beste versie van mijzelf bezig

Karlijn wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Karlijn

Door Personal Body Plan ben ik echt met de beste versie van mijzelf bezig

Je hebt maar één lichaam en hier moet je goed voor zorgen. Dit is iets wat mij heeft doen besluiten te beginnen met Personal Body Plan. 

Al jaren sportte ik geregeld en probeerde ik op mijn voeding te letten. Ik ben hierdoor wel al kilo’s verloren maar had te weinig handvatten om dit door te zetten. 

2020 is een jaar van investeren in mijzelf geweest en door Personal Body Plan ben ik echt met de beste versie van mijzelf bezig. Ik ben er zonder verwachtingen aan begonnen en ik heb vooral veel inzicht gekregen in voeding en hoeveel variatie er mogelijk is. 

Ik laat er niets om, alleen maak ik bewuste keuzes. Ik heb geen terugval gehad omdat het voor mij goed vol te houden was. Voeding is essentieel om resultaten te behalen.

Waar ik nooit zo veel met koken had, merk ik wel dat Personal Body Plan er voor heeft gezorgd dat ik heel gevarieerd en mega lekker eet. Ik vind het enorm fijn om hier zo mee bezig te zijn en probeer van elke maaltijd een feestje te maken en hoop ook anderen hiermee te inspireren. 

Je bent verantwoordelijk voor je eigen resultaten en dat betekent dat je tijd en energie hierin steken. De sportschema’s zijn fijn en om de 4-5 weken wijzigen deze waardoor je scherp blijft. Het gaat mij geen moeite kosten om deze levensstijl vast te houden.  

 Met mijn Personal Bod Coach Anjes (@anjesm) heb ik wekelijks even een contactmoment en het is fijn om te horen dat ze trots op mij is. Als ik vragen heb, krijg ik een concreet antwoord. Daarbij geeft ze ook veel complimenten, maar probeert ze je ook uit te dagen.

Ik ben blij met mijn resultaten en heb ook besloten er minimaal nog een halfjaar aan vast te plakken en het Muscle Shaping Plan te gaan volgen. Ik ben heel blij met deze nieuwe leefstijl en wil niet meer anders. 

 

 

— Karlijn

Het plan van Karlijn

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Karlijn

Anjes Thonhauzer (39)

4.53 / 5

614 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.