Lotte (30):

Door PBP is het getal op de weegschaal voor mij steeds meer een getal geworden

Lotte wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lotte

Eigenlijk ben ik al best lang bezig met voeding en gezondheid. Ik heb jarenlang lesgegeven in een sportschool en heb verschillende programma’s gevolgd omtrent voeding. Toch lukte het mij niet om datgene te vinden dat werkte voor mij. Er waren periodes dat ik dagelijks trainde en gezond at, maar dat ik geen progressie zag.

Via via kwam ik PBP tegen en ben zonder veel twijfelen gestart. Mijn eerste keer een periode van een half jaar met en daarna zonder coach. Hoewel ik veel geleerd had, verviel ik toch weer in mijn oude gedrag.

Toen ik begin dit jaar weer lekkerder in m’n vel wilde zitten heb ik me weer aangemeld bij PBP. Ik heb dit half jaar weer enorm veel geleerd via de gedragslessen, maar voor mij is de kracht van PBP ook de 1-op-1 coaching. Een coach die op het juiste moment een zetje in de goede richting geeft, een luisterend oor of tips die je op een later moment weer toe kunt passen. Ook zijn de trainingen iedere keer weer verrassend en uitdagend.

Door PBP ben ik anders gaan kijken naar mezelf. Ik vind het nu veel belangrijker dat ik tevreden ben met wat ik in de spiegel zie, niet het getal op de weegschaal. Ook kan ik nu weer echt genieten van producten die ik eerst als ‘ongezond’ bestempelde.

Ik ben enorm blij met en trots op wat ik tot nu toe bereikt heb, maar ik ben er nog niet. Omdat ik mede dankzij PBP geleerd heb dat alles draait om context en consistentie ga ik met veel plezier aan mijn 2e periode PBP beginnen

— Lotte

Het plan van Lotte

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.