Wendy:

Door PBP ben ik mentaal veel sterker geworden

Wendy wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wendy

Ik ben nooit dik geweest maar was toch altijd onzeker over mijn uiterlijk. Nu voel ik mij ontzettend sterk en schaam ik me niet meer voor mijn lichaam.

Qua voeding dacht ik altijd dat ik goed bezig was, maar daarbij vergat ik de weekenden. Ik heb nu geleerd dat ik bij een gezonde levensstijl ook af en toe iets lekkers mag eten en een wijntje kan drinken zonder mijzelf daar later schuldig over te voelen. Dankzij PBP heb ik hierin een goede balans weten te vinden.

De krachttraining vind ik uitdagend en heerlijk om te doen. Het is ontzettend leuk om te zien dat ik iedere keer weer sterker word. Nu is het de kunst om dit resultaat door te zetten en vol te houden, vandaar dat ik heb besloten om nog een half jaar door te gaan met PBP. Ik heb vorige week op vakantie voor het eerst zelfverzekerd in mijn bikini gestaan, met dank aan mijn coach Ellen!

— Wendy

Het plan van Wendy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.