Linda (34):

Door het Mommy plan van Personal Body Plan te volgen ben ik veel gecontroleerder begonnen met trainen dan na mijn eerste zwangerschap

Linda wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Linda

Ik ben altijd redelijk sportief geweest maar tegelijkertijd ook altijd iets te zwaar. Ik was nooit echt tevreden met mezelf en hierdoor ook onzeker. Nadat ik ook bij mijn tweede zwangerschap met bekkeninstabiliteit stil kwam te zitten kwamen er wederom wat kilo’s bij. Na mijn bevalling vond ik dat het nu maar eens tijd was om er definitief afscheid van te nemen en een tijdje de focus op mijzelf te leggen.

Door Personal Body Plan leerde ik hoeveel ik onbewust in mijn mond stopte gedurende de dag. Maar ik leerde ook om niet volledig los te gaan als er een tafel vol met lekkers staat. Ik vraag mezelf nu letterlijk af; is het het waard om op te eten? Hierdoor voel ik me niet meer schuldig als ik wel ergens van geniet ( en geniet ik er des te meer van) en kan ik de dag erna mijn gewone schema weer oppakken.

Ik ben halverwege gewisseld naar mijn Personal Body Coach Else van der Poel. Dit is niet alleen handig i.v.m. het tijdsverschil (we wonen allebei op een Caraïbisch eiland) maar ik ben ook heel blij met haar proactieve aanpak. Ze vraagt regelmatig hoe het gaat en stuurt me recepten toe. Ook helpt ze me om een realistisch beeld te houden en dat alles niet zonder vallen en opstaan gaat.

Door het Mommy plan van Personal Body Plan te volgen ben ik veel gecontroleerder begonnen met trainen dan na mijn eerste zwangerschap. Doordat er in de eerste weken van het trainingsschema veel aandacht wordt geschonken aan het aansterken van de bekkenbodem en core was ik veel sneller van mijn klachten van bekkeninstabiliteit af.

— Linda

Het plan van Linda

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Linda

Else van der Poel (45)

4.51 / 5

722 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.