Dominique (26):

Ik ben nu al onwijs blij met hoe ik er uitzie en dat ik weer in al mijn kleren pas

Dominique wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Dominique

Mijn relatie met eten was altijd een beetje twijfelachtig. Omdat ik vrij veel sport kon ik altijd best wel veel eten. Maar eind 2019 kreeg ik ontzettend veel last van mijn rug en lag het sporten ineens stil. Van 5-6 keer in de week sporten, zowel paardrijden als naar de sportschool, naar helemaal niets.

Omdat ik mij eigenlijk nooit echt heel erg heb verdiept in mijn eten ben ik hetzelfde blijven eten in deze periode. Hierdoor ben ik toentertijd 10 kilo aangekomen. Het roer moest om en dit was het moment!

Gelijk in de eerste week heb ik door mijn Personal Body Coach Sarah Boerefijn al zo veel inzicht gekregen in mijn eten dat de kilo’s er af vlogen. Sarah heeft mij heel fijn begeleid bij veel eetkeuzes waardoor mijn relatie met eten enorm is verbeterd.

Wat betreft de trainingen durf ik wel te zeggen dat ik een vreemde eend in de bijt ben. Ik heb een eigen paard, waar ik veel tijd aan kwijt ben en daarbij werk ik ook nog 40 uur. De combinatie van 3-4 keer in de week paardrijden, 2 keer in de week krachttraining PBP@home en 1 keer in de week Les Mills Grit Cardio bij de sportschool, werd teveel. Hierdoor heb ik 3 maanden geleden besloten om nog maar 1 keer een training PBP@home te doen en de rest te laten zoals het was. M’n paard is een onwijs belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik zal dan ook niet snel de keus maken om hier minder tijd aan te besteden. En dat halfuurtje in de week naar de sportschool geef ik liever ook niet op.

Ik ben een enorme zoetekauw en dat ben ik nog steeds, maar dan wel met mate en in proporties. Mijn uiteindelijke doel is nog niet helemaal helder voor mezelf, maar ik ben nu al onwijs blij met hoe ik er uitzie en dat ik weer in al mijn kleren pas.

Ik ben dan ook benieuwd waar ik over een half jaar sta. En ja, ik schiet geregeld nog wel eens uit de bocht met mijn calorieën, maar dit heeft mijn resultaat, 10 kilo in 6 maanden tijd, niet in de weg gestaan.

Ik zou graag iedereen willen meegeven dat je niet altijd een fitboy of fitgirl hoeft te zijn die 5-6 keer in de week naar de sportschool gaat om hetzelfde doel te bereiken.

Doe dit lekker op je eigen manier en pas jouw leven zo aan dat het leuk blijft voor jou en dat je het ook makkelijk kan volhouden (één van de meest waardevolle lessen van Personal Body Plan in mijn ogen).

— Dominique

Het plan van Dominique

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.