Dominique (29):

Inmiddels ben ik 10 kg kwijt, maar mijn grootste prestatie is dat ik na 7 jaar vrijwel geen rugpijn meer heb

Dominique wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Dominique

Voor mij was het altijd alles of niets. Ik trainde maximaal en was zeer strikt met mijn voeding. Ook al was ik moe en kon mijn lichaam niet meer: ik bleef doorgaan. Daardoor kwamen blessures om de hoek kijken, met als klap op de vuurpijl een hernia in mijn onderrug begin 2019.

Na 6 maanden fysio en bewegingsoefeningen, kreeg ik groen licht om weer met krachttraining te gaan beginnen. Dit keer wilde ik het goed doen. Een gezonde balans tussen sporten en voeding. Daarom schreef ik mij in voor Personal Body Plan.

Onder begeleiding ben ik heel langzaam krachttraining op gaan bouwen met prioriteit mijn rug sterker te maken. Mijn trainingsschema’s waren hier dan ook echt op aangepast.

Daarnaast helpen de gedragslessen om mijn ‘probleem’ voorheen te begrijpen en niet terug te vallen in mijn oude patroon. Mijn Personal Body Coach Simone van der Starre heeft mij laten inzien te luisteren naar mijn lichaam.

Dat het oké is om een keer een training niet te doen of over mijn budget te zitten qua kcal. Dit betekent niet het einde van de wereld en dat ik alles voor niets heb gedaan. Het gaat erom dat ik het daarna weer oppak en doorga met het doel dat ik voor ogen heb.

Ze weet me met humor, enthousiasme en belangstelling te motiveren door te gaan en trots te zijn met het resultaat wat ik tot heden heb behaald.

Inmiddels ben ik 10 kg kwijt, maar mijn grootste prestatie is dat ik eindelijk na 7 jaar vrijwel geen rugpijn meer heb. Dat is de investering in mijzelf zeker waard geweest!

— Dominique

Het plan van Dominique

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Dominique

Simone van der Starre (28)

4.47 / 5

296 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.