Sandra:

Doen! Start met Personal Body Plan, doe het gewoon! ⠀

Sandra wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sandra

Ik heb lang getwijfeld, veel progressie foto’s gezien, veel ervaringen gelezen en bleef maar twijfelen. Ben ik niet te oud (bijna 40), hier heb ik toch geen tijd voor (fulltime baan), mijn lichaam wordt nooit zo strak als al die ‘after-foto’s (na 4 kinderen). Dit waren allemaal twijfels waardoor ik lang bleef uitstellen. Wat ben ik blij dat ik toch de stap heb gezet om me op te geven, want het is het echt waard!

Want door de PBP@Home versie te doen had ik eigenlijk geen excuus om niet te trainen en lukt het zelfs mij om me 4 keer per week een uurtje flink in het zweet te werken. Ook het bijhouden wat je eet is voor mij een eye opener en de maaltijden zijn goed te combineren met een gezin, de kinderen en mijn man eten gewoon mee, ik hoef niet extra of apart te koken. Ik ben nu 8 kg afgevallen maar vooral veel cm kwijt! Hierdoor zit ik veel lekkerder in mijn vel.

Onder begeleiding van mijn Personal Body Coach Merit ga ik de laatste weken nog even door met vetverbranding. De komende 6 maanden ga ik richting onderhoud en dan misschien wel naar spieropbouw. Maar wat ben ik al blij met het behaalde resultaat de afgelopen 6 maanden!

Dankzij de steun van mijn Merit, die me bijstaat met goede tips en motiverende opmerkingen en zo af en toe een streng berichtje (meer groenten, eiwitten en minder alcohol) hielden me op het goede pad! Dus, twijfel niet te lang, probeer het en je zal verbaasd zijn over wat je kan bereiken!

— Sandra

Het plan van Sandra

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.