Djomé (29):

Ik ga nog steeds alle feesten af!

Djomé wilde afvallen en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Djomé

Ik sportte al een aantal jaar in de gym, maar deed eigenlijk alleen de oefeningen die ik leuk vond. Mijn voeding was nooit voor langere tijd on point. Ik ging veel feesten en festivals af en dronk daar ook graag alcohol bij. Dat resulteerde vaak in het jojo-effect.

In de herfst van 2018 was mijn motivatie weg en at en dronk ik alles wat ik wilde. Op een gegeven moment kon ik mijn broeken niet meer aan. Toen besloot ik te beginnen met Personal Body Plan. Ik kreeg meer en meer kennis over voeding, en dat hielp.

Ik zal je vertellen: Ik ga nog steeds alle feesten af en drink nog steeds mijn alcoholische drankjes. Alleen nu “met mate”. En ik blijf resultaat boeken.

Mijn Personal Body Coaches leerden me dat ik nog steeds alcohol kan drinken, maar dan gecontroleerd. Op de dagen van feesten behaal ik sowieso mijn eiwitbehoefte en houd ik wat calorieën vrij voor de alcohol. 

Ik ben erg blij met het resultaat dat ik tot nu toe heb geboekt!

— Djomé

Het plan van Djomé

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Djomé

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3235 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.