Djamila (37):

Ik maak nu veel bewustere keuzes in mijn voeding

Djamila wilde aankomen en haar lichaam shapen en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Djamila

Ik ben inmiddels al ruim een jaar bezig met Personal Body Plan en dat is de beste keuze wat ik ooit heb gemaakt! Ik ben gestart met Fat Burning en inmiddels zit ik alweer een tijdje in mijn Muscle Shaping.

Het is zo fascinerend om te zien hoe je lichaam en geest blijven veranderen. Ik geniet dagelijks van lekker eten, maak lekkere recepten en deel deze ook graag met anderen.

Ik voel me fitter en ik heb veel minder rugklachten. Daarnaast is mijn mindset ook verbeterd. Ik zie voeding niet meer als goed of fout, maar maak bewustere keuzes die nu eigenlijk vanzelf gaan.

Rufus is daarbij een hele fijne coach Personal Body Coach. Hij geeft complimenten waar nodig, maar ook feedback en tips als het even niet lekker gaat. Ik heb ontzettend veel van hem geleerd en ik had me geen betere coach kunnen wensen.

Recent ben ik zelf ook als Personal Cody Coach gestart. Ik hoop dat ik met mijn resultaten en tips andere deelnemers kan motiveren en stimuleren om ook de beste versie van zichzelf te worden want dat gun ik echt iedereen!

— Djamila

Het plan van Djamila

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Djamila

Rufus Corver (32)

4.83 / 5

868 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.