Elsebeth:

Dit voelt zo lekker!

Elsebeth wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Elsebeth

Yes! I did it! Na het zien van mijn laatste vakantie foto’s had ik er genoeg van. Dan ben je op een droomstrand, wil je er niet op de foto. Nog op vakantie zelf hebben ik en mijn man ons ingeschreven om te gaan knallen bij Personal Body Plan, geen excuses meer, geen dieet met jojo effect maar een drastische (blijvende) verandering van lifestyle. Ik dacht dat ik er ontzettend veel voor zou moeten laten, bleek dat even anders te zijn!

Elke dag geniet ik nog steeds van lekker eten, voel ik me niet ongelukkig omdat ik iets niet mag, ik heb simpelweg geleerd zelf betere keuzes te maken. Waar ik als groentje begon met krachttraining in de sportschool en bij elk apparaat mij zelf afvroeg hoe ik zo’n bankje afstelde, heb ik inmiddels volledig mijn draai gevonden met mn eigen uitdagende schema met duidelijke instructiefilmpjes. Ik voel me met de week sterker worden!

Ups and downs horen erbij, het is tegelijkertijd hard werken maar ook leren wanneer je een stapje terug moet doen. Mijn Personal Body Coach Nikki is hierin mijn steun en toeverlaat, zij motiveert me èn zorgt dat ik mezelf niet voorbij loop. Ik ben nog niet waar ik zijn wil, maar ik ben nog nooit zo dichtbij geweest! Eindelijk heb ik gevonden wat ik vol kan houden en me meer en meer motiveert! Dit voelt zo lekker!

— Elsebeth

Het plan van Elsebeth

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.