Linda (35):

Dit resultaat had ik nooit durven hopen!

Linda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Linda

Ik besloot 1.5 jaar geleden te starten met Personal Body Plan. Dit resultaat had ik nooit durven hopen! Als ik de foto’s bekijk geloof ik zelf soms nog niet dat ik het ben haha.

Het is geen dieet maar een bewustwording en levensstijl. Ik eet nog steeds wat ik lekker vind alleen zorg ik dat ik mezelf aan mijn caloriebudget houd. Ondertussen hoef ik niets meer bij te houden, ik weet precies wat ik kan eten om op gewicht te blijven. Het is makkelijk vol te houden en ik weet nu na 1,5 jaar Fat Burning Plan heel goed wat ik wel en niet moet doen. Van het standaard smoesje “ik heb geen tijd om te sporten hoor”, sport ik nu zonder moeite drie à vier keer in de week. Ik stond altijd verdwaald in de sportschool en nu voel ik mezelf er thuis! Daarnaast loop ik nog hard als het uitkomt.

Ik ben super dankbaar en blij met alle verkregen hulp van mijn Personal Body Coach Kevin. Mijn vragen worden altijd netjes beantwoord en hij geeft tips en ideeën als ik het even niet meer zie zitten. Hij helpt mij dan om op een andere manier toch nog even door te pakken.

— Linda

Het plan van Linda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Linda

Kevin Hoogenboom (29)

4.72 / 5

427 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.