Anouck:

Dit me lukt door middel van een gezonde leefstijl en plezier. 

Anouck wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Anouck

Voor ik begon aan Personal Body Plan was ik al bezig met afvallen. Echter bleef ik na een tijd hangen in mijn gewicht waar ik enorm van baalde. Ik had het ‘briljante’ idee om mijzelf eten te gaan verbieden en ik was eigenlijk bezig mezelf uit te hongeren. ⠀

Ik had al vaker gehoord van Personal Body Plan, maar wilde eerst mijzelf een kans geven om af te vallen. Toen ik helemaal de draad kwijt was geraakt heb ik me aangemeld met Marloes van der Linden als Premium Coach.⠀

Sinds ik ben begonnen aan Personal Body Plan, ben ik weer afgevallen. Dat ik progressie boek ben ik enorm blij mee, maar ik ben nog het meeste trots dat dit me lukt door middel van een gezonde leefstijl en plezier.

— Anouck

Het plan van Anouck

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.