Tobias (43):

Dit is voorbij transformatief, richting een wonder!

Tobias wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Tobias

In 2014 was ik al 10 kilo afgevallen met Personal Body Plan, dus ik wist waar ik aan begon deze keer. Het verschil met toen is dat ik nu een Personal Body Coach heb gekozen op wie ik het meest wilde lijken. Ik koos Jeffrey Goos als drug-free/natural bodybuilder en ging aan de bak!

Iedere dag nog kan ik het niet geloven. Ik ben 17 kilo afgevallen; van 91,5 kilo toen, naar 73,7 kilo nu. Dat is voorbij transformatief, richting een wonder! De laatste keer dat ik 75 kilo woog was ik 18 jaar en ik ben nu 43. OMG.

De belangrijkste verandering is dat ik me nu bewust ben van hoeveel kcal ik binnenkrijg op een dag. De energiebalans is een heel krachtig gereedschap. Je kunt zo veel invloed uitoefenen op hoe je lijf eruit ziet.

Ik merk dat het belangrijk is hoe je eruit ziet. Als je je gewicht zichtbaar onder controle hebt, straal je dat namelijk ook uit naar je omgeving. Ik ben trots dat ik aan mijzelf heb laten zien dat ik met mijn Personal Body Coach elk gesteld doel kan bereiken.

Mijn Personal Body Coach Jeffrey Goos begrijpt mij en loodst mij ook door de straffe dagen heen. Iedere dag werken we samen naar mijn resultaat toe. Ik ben trots op mezelf en mijn Personal Body Coach. Wat een periode, wat een verhaal.

— Tobias

Het plan van Tobias

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tobias

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3240 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.