Rowena (28):

Dit is een levensstijl geworden waar ik me goed in kan vinden

Rowena wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Rowena

Veel mensen willen denk ik die 5/6 kilo afvallen en net even wat strakker in hun vel zitten! Met vele diëten behaal je dat ook wel. Maar hoe houd je dat dan ook vast? Dat is voor mij dus al heel lang een struggle.

Via mijn vriendin ben ik geïnspireerd geraakt en heb ik mij voor Personal Body Plan aangemeld. Ik ging mijn calorieën bij houden en sportte drie keer in de week. Thats it! Maar het is vooral ook de bewustwording van wat je eet en hoeveel je eet per dag! Normaliter heb je daar eigenlijk geen notie van!

Ik heb vanaf dag 1 tot nu, 21 weken later, nog geen moeite gehad, want dit is iets wat ik altijd kan blijven volhouden! Het fijnste is: ik laat er niets om wat ik normaal ook zou eten!

Dit is een andere levensstijl geworden waar ik me goed in kan vinden met snel resultaat! Nu 21 weken later ben ik zo trots, zelfverzekerd en blij dat ik dit moment gehaald heb en het mag delen met jullie!

Mijn Personal Body Coach Linda Blanket (@linda_blanket_coach_pbp) is daarnaast mijn stok achter de deur! Gelukkig hadden wij gelijk een leuke klik en weet zij hoe ze met mij om moet gaan. Door ook veel met elkaar te praten wat goed en fout gaat! Linda neemt daar echt de tijd voor! Bedankt daarvoor!

Mijn Personal Body Plan loopt tot juli 2021, maar we gaan nog heel lang door! Het fitter zijn en een fit leven hebben me nog nooit zo goed gedaan door Personal Body Plan.

— Rowena

Het plan van Rowena

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Rowena

Linda Blanket (38)

4.56 / 5

2196 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.