Dionne (29):

Ik eet alles wat ik wil, maar heb de juiste balans

Dionne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Dionne

Voordat ik begon met Personal Body Plan was ik altijd aan het schommelen met mijn gewicht. Het was een alles of niets mentaliteit. Ik kon heel strak diëten, maar als ik “slecht” ging eten, ging ik helemaal los. Want ik was tenslotte toch al ‘slecht’ bezig.

Personal Body Plan heeft mij beter inzicht in wat ik wel en niet kan eten. Ik heb de juiste balans in mijn voeding gevonden. Ik eet alles wat ik wil, maar heb de juiste balans. Lekker eten en toch mijn resultaten halen. Daarom is het makkelijk vol te houden!

De trainingen zijn leuk en makkelijk vol te houden omdat het persoonlijk op mij is gericht. Ik merk dat ik steeds meer plezier heb in de trainingen en zie iedere vier weken progressie tijdens mijn metingen. Dit werkt ontzettend motiverend.

Samen met mijn Personal Body Coach, Tamara Quezada (@tamaraquezada_10), haal ik mijn doelen. Ze geeft mij goede tips en kan mij heel goed motiveren, zowel qua trainingen als voeding.

Ik ben ontzettend blij dat ik 20 weken geleden begonnen en ik ben nu al heel blij met het resultaat.

— Dionne

Het plan van Dionne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Dionne

Tamara Quezada (26)

4.6 / 5

651 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.