Dionne (32):

Ik geniet nog steeds van festivals, borrels en etentjes, maar weet ook hoe dit te compenseren

Dionne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Dionne

Toen ik mezelf een jaar na mijn bevalling op een vakantiefoto zag, wist ik dat ik iets wilde veranderen. Ik heb me nog tijdens de vakantie ingeschreven voor Personal Body Plan.

Ik had van tevoren nooit gedacht dat ik naast een drukke baan als arts en jonge moeder tijd zou hebben om meerdere trainingen in de week te doen. Planning bleek het codewoord.

Ik geniet nog steeds van festivals, borrels en etentjes, maar weet ook hoe dit te compenseren. Inmiddels ben ik zelfs 5 kilo lichter dan voor mijn zwangerschap en voel ik me fitter dan ooit. Het komende half jaar hoop ik wat meer lijnen te creëren. Maar ik ben sowieso klaar voor de vakantiefoto’s.

Mijn Personal Body Coach Miranda weet met haar enthousiasme overal het positieve in te zien. Ze heeft me laten zien dat het geen wedstrijd is en dat je moet doen wat op dat moment werkt voor jou.

— Dionne

Het plan van Dionne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Dionne

Miranda Bekitener (42)

4.68 / 5

685 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.