Dinande (32):

Ik ben veel gevarieerder en bewuster gaan eten

Dinande wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Dinande

Sporten is altijd al mijn hobby en uitlaatklep geweest. Maar krachttraining in een sportschool; daar kon ik me niet toe zetten. Ondanks het vele sporten bleef de onzekerheid over mijn gewicht en figuur; helemaal na mijn eerste zwangerschap.

Via via kwam ik terecht bij Personal Body Plan. Ik zag verbluffende resultaten en dacht: dat wil ik ook!! Als zij het kunnen (zeker na een zwangerschap), dan moet ik het ook kunnen.

Tijdens mijn verjaardag in mijn 2e zwangerschap kreeg ik van mijn man een foamroller en een deel van het inschrijfgeld: Nu kon ik niet meer terug 😉 .

Zes weken na de geboorte van onze tweede zoon ging ik heel gemotiveerd aan de slag met mijn Mommy Plan. De eerste weken vond ik intensief en pittig, want je moet wel even je draai vinden. Maar als ik er nu op terug kijk heb ik er nog geen seconde spijt van gehad!

De trainingen als thuislocatie zijn ideaal met de kleine kids om je heen; het liefst train ik als iedereen nog in diepe rust is, anders train ik als de kids in bed liggen. De trainingen zijn goed te doen, ook naast je eigen (team)sporten.

En ja, tuurlijk ga ik nog wel eens op mijn bek, maar telkens haal ik daar leerpunten uit. Ook ben ik veel gevarieerder en bewuster gaan eten, zonder daar hele andere boodschappen voor in huis halen. Ik ben er nu wel achter dat het tracken van voeding me fijne houvast en structuur geeft.

Mijn Personal Body Coach Sharon Weers (@sharonweers) probeert mij op beide punten goed te coachten door tips en eigen ervaringen te delen. Ik had het al gezegd: maar ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet en mezelf veel beter heb leren kennen.

— Dinande

Het plan van Dinande

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Dinande

Sharon Weers (36)

4.33 / 5

214 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.