Dieneke (42):

Ik voel me goed, zelfverzekerd, sexy, energiek en sterk

Dieneke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Dieneke

Ik heb een strak lichaam altijd mooi en sexy gevonden, maar door mijn Bourgondische leven lukte het me maar niet om dat lichaam te krijgen. Dit jaar ging er een knop om.

Vanaf eind mei ben ik twee keer in week personal training gaan volgen. Maar ik miste nog voedingsadvies. Ik zag bij mijn collega dat Personal Body Plan werkte en schreef me ook in!

Op dit moment volg ik geen PT meer, maar sport ik zelf via de training van Personal Body Plan en daarnaast tennis ik veel. Door ook bewust om te gaan met voeding boek ik goed resultaat!

Ik voel me goed, zelfverzekerd, sexy, energiek en sterk. Ook al ben je moeder…. je bent ook een vrouw. Be a classy and sexy one! Aandacht voor jezelf is belangrijk. Hoe meer liefde voor jezelf hoe mee je kan geven.

Lisa Gielen laat me als Personal Body Coach bewust worden van wat ik eet. Mijn gezonde levensstijl is nu onderdeel van mijn leven. In plaats van alles eten wat los en vast zit, eet ik nu bewust en geniet ik er meer van.

— Dieneke

Het plan van Dieneke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Dieneke

Lisa Gielen (33)

4.66 / 5

270 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.