Martijn (43):

Die voelde meteen als ‘mijn manier’

Martijn wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Martijn

Als beginnend veertiger dacht ik: ‘Het is nu of nooit als ik nog één keer in mijn leven wil gaan voor een sixpack’. Toen ik het boek van oprichter Tom Barten (Personal Body Plan – The Fat Burning Guide) las, voelde dit meteen als ‘dat is mijn manier’. De combinatie van gedrag, voeding, training en herstel heb je nodig om je doel te bereiken.

Ik ben gestart met het Personal Fat Ripping Plan, samen met mijn Personal Body Coach Tessa Benda. Dit is mijn resultaat tot nu toe: Ik heb meer zelfvertrouwen, draag een kledingmaat kleiner, weet waarmee ik mijn lichaam het beste kan voeden en voel me meer in balans. Dat wil jij toch ook ?!

Inmiddels ben ik gestart met mijn tweede periode Personal Body Plan en ben nu bezig met Personal Muscle Building Plan, nog steeds met mijn Personal Body Coach Tessa Benda.

— Martijn

Het plan van Martijn

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Martijn

Tessa Benda (28)

4.76 / 5

990 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.