Jan (26):

Die twijfel kun je maar op één manier wegnemen: het gewoon doen

Jan wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jan

Voordat ik met Personal Body Plan begon deed ik al veel verschillende sporten. Voeding was echter een blinde vlek voor mij. Ik probeerde gezond te eten, maar at meer dan ik nodig had. Nu bereid ik me vaak goed voor op een dag. Ik bereid m’n maaltijden voor, neem bakjes mee met tussendoortjes en blijf zo bijna altijd netjes binnen mijn energiebudget.

Waar ik eerst eindeloos dezelfde oefeningen deed, heb ik nu ook het gevoel dat ik weet wat ik doe in de gym. Ik ben trots op de fysieke, maar zeker ook mentale stappen die ik heb gemaakt.

Zoals mijn Personal Body Coach Jordi zegt: “De boog kan niet altijd gespannen staan”. Die gedachte geeft me rust. Waar ik eerst heel druk bezig was met alles goed doen, doe ik nu (bijna) alles goed door rustig te blijven en na te denken waarom ik iets doe of eet.

Ik heb lang getwijfeld of ik zou starten, maar ik ben erachter gekomen dat je die twijfel maar op één manier weg kunt nemen: het gewoon doen. Mij hielp het enorm dat mijn beide zussen en een zwager al verbluffende resultaten hadden neergezet. Je zult zien dat ook jij tot heel veel in staat bent!

Na een eerste half jaar Personal Fat Ripping Plan (waarvan deze foto’s het resultaat zijn) ben ik begonnen aan Personal Muscle Building Plan begonnen. The only way is up!

— Jan

Het plan van Jan

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.