Maartje:

De trainingen zijn inmiddels een anker geworden in mijn hectische bestaan

Maartje wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Maartje

In januari ben ik met Personal Body Plan begonnen. Een vriendin van mij deed dit al langer en had geweldige resultaten bereikt. Na mijn veertigste kwam ik ieder jaar ongeveer 2 kilo aan en ik wist dat ik nu, op mijn 44 toch echt iets moest gaan doen als ik dat proces wilde stoppen. Ik wilde niet zozeer heel erg afvallen, maar wel een strakker en gezonder lichaam, en daarbij zocht ik als liefhebber van veel en lekker eten naar een nieuwe en gezonde manier van eten, zonder uitsluiting van bepaalde voeding.

In mijn onregelmatige drukke leven als bijna fulltime werkende moeder lukt het me om 3 keer per week te trainen, en deze trainingen zijn inmiddels een anker geworden in mijn hectische bestaan. Het bijhouden van voeding is mijn grootste uitdaging, zeker in drukke periodes qua werk.  Mijn Personal Body Coach Tabitha moedigt me steeds opnieuw aan, stuurt bruikbare tips, maar geeft me ook alle ruimte om hierin mijn eigen weg te kiezen.

— Maartje

Het plan van Maartje

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.