Dewi:

Investeren in jezelf is de beste investering!

Dewi wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Dewi

Sinds enkele jaren ben ik bezig met mijn voeding. Sporten is altijd al onderdeel van mijn leven geweest, maar nooit kreeg ik het lijf wat ik wilde.

Als ik in de spiegel keek was ik totaal niet blij met mijn lijf. Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje en ik wilde ook zulke mooie resultaten behalen. Vlak voor kerst dacht ik: “Ik wil ook zelfverzekerd zijn in mijn lijf!”.

Het fijne aan Personal Body Plan is dat je alles mag. Ik hou namelijk erg van lekker eten en een wijntje. En dat kan ik nog steeds doen. Mijn coach houdt mij daarin scherp. Ik vind trainen in de sportschool veel minder erg sinds ik resultaten zie. In combinatie met yoga heb ik een prima balans gevonden, die ik goed én zonder tegenzin kan volhouden.

Met resultaat! Mijn lijf is strakker, ik voel mij fitter en heb meer energie. Ik ben op de goede weg en heb zin in de komende maanden met mijn coach!

Investeren in jezelf is de beste investering!

— Dewi

Het plan van Dewi

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Dewi

Charlotte de Ruiter (30)

4.54 / 5

1781 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.