Dennis:

Hier voel ik me goed bij.

Dennis wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Dennis

De onregelmatigheid van mijn werk als eigenaar van een uitvaartonderneming, slecht eten (of gewoon maar eten wat je wil), nooit of zelden sporten, altijd druk en nooit tijd voor jezelf en een pakje per dag roken eisen hun tol. Als je dan net als ik ijdel bent, ga je je daaraan ergeren.

In december vorig jaar besloot ik te stoppen met roken en dat ik geen gram wilde aankomen, want eigenlijk was ik al net te stevig. Het roer moest om en ik had een stok achter de deur nodig. Die stok vond ik in de vorm van Personal Body Plan.

Met behulp van goede adviezen, een handige app en duidelijke trainingsschema’s, kreeg ik eenvoudig en snel inzicht in wat voor mij werkt. Regelmatig wordt ik even bijgestuurd door mijn Premium Coach Joeri en dan moet je volhouden en doorzetten! Het kost tijd en je moet geduld hebben, maar je eigen daden worden beloond.

En ik… Ik ben een nieuwe ik, met een ander lijf, maar met name met heel veel inzicht in wat voor mij werkt! Bijt ik de hele dag op een houtje? Nee! Ik eet meer dan genoeg en heel lekker. Weeg ik nog steeds bijna 88? Nee! 75 en een beetje. Ben ik nu klaar? Zeer zeker niet. Hier voel ik me goed bij.

— Dennis

Het plan van Dennis

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.