Dennis (30):

De kilo’s vlogen eraf en ik zit strakker in mijn vel

Dennis wilde afvallen en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Dennis

Bijna een jaar gelden ben ik begonnen met Personal Body Plan. Daarvoor deed ik al intensief aan fitness, maar het lukte me maar niet om dat laatste randje eraf te krijgen. Bijna had ik toen de hoop opgegeven en me erbij neergelegd.

Na de zomervakantie keek ik naar mezelf en besloot ik dat er wat moest veranderen. Dankzij Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach heb ik een goed resultaat weten te behalen. De kilo’s vlogen eraf en ik zit strakker in mijn vel. Ik voel me daardoor beter dan ooit. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik weet nu wel dat het mogelijk is en wat ik daarvoor moet doen.

Mijn Personal Body Coach heeft me gesteund op de momenten dat ik hem nodig had. Als ik het even niet meer wist of ergens mee zat kon hij me in de juiste richting sturen of het juiste advies geven.

— Dennis

Het plan van Dennis

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.