Linda:

Denk in mogelijkheden niet in beperkingen

Linda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Linda

Waar bestaat mijn leven uit? Naast een drukke baan als financieel Manager, heb ik een hele mooie dochter van 10 jaar, met verschillende sporten en huiswerk, ben ik Personal Body Coach wat mij scherp houdt en motiveert en natuurlijk ook nog een sociaal leven om te onderhouden.

Hoe doet ik het? Mijn antwoord is heel simpel gewoon doen en niet streven naar perfectie, want helaas dit bestaat niet. Het is mogelijk maar het kost je in het begin tijd en inzet, zoals dat bij alles werkt wat nieuw is. Zelf volg ik mijn Personal Body Plan al 3,5 jaar en dit is met vallen en opstaan gegaan, maar nu zit het zo in mijn leven verweven dat het geen moeten meer is, maar een onderdeel wat gewoon bij mijn leven hoort en juist veel rust en energie geeft en tijdens trainingen weet ik altijd wat ik moet doen omdat dit voor mij is uitgewerkt in de Personal Body Plan app.

Vaak hoor ik ‘ik heb geen tijd’ of je komt er nog wel achter als je kinderen hebt ( terwijl ik een hele mooie dochter heb ) doen mij af en toe verbazen, iedereen heeft tijd om drie a vier keer in de week te trainen een uurtje. Prioriteiten stellen en jezelf een uurtje gunnen! Je hebt een doel en je gaat ervoor. Vallen en opstaan hoort erbij en dat is juist het mooie, want daar leer je ontzettend veel van en dan weet je de volgende dag hoe het niet moet.

Denk in mogelijkheden en niet in beperkingen, haal het beste uit jezelf met de pijlers gedrag, voeding, training en herstel van Personal Body Plan. Grijp de handvaten met beide handen aan en haal het beste uit jezelf met jouw Personal Body Plan.

— Linda

Het plan van Linda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.