Denise (25):

Mijn man gaf mij Personal Mommy Plan cadeau

Denise wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Denise

Tijdens mijn zwangerschap ben ik ruim 20kg aangekomen. De laatste 8kg bleven plakken. Ik voelde me futloos en ongelukkig als ik in de spiegel keek. Ik wist dat het anders moest, maar ik had geen idee hoe ik het moest aanpakken. Mijn man heeft mij Personal Mommy Plan cadeau gedaan, en dit is het beste cadeau ooit!

Mijn Personal Body Coach Janine vroeg wat mijn voornaamste reden was voor mijn aanmelding: ik wilde mij weer zelfverzekerd voelen en weer in mijn oude kleren kunnen. Ik wilde fitter worden dan voor de zwangerschap. Ik denk dat dat gelukt is. Ik voel mij een power mommy! Maar ook op mentaal vlak heb ik veel geleerd. Iets wat ik voorheen niet kon, was balans vinden. Ik sloeg vaak door tijdens een ‘cheat day’. Janine leerde mij balans vinden in voeding. Geen ‘cheat days’ meer, maar af en toe wat lekkers in calculeren en daar vooral van genieten! Ik kan iedereen Personal Body Plan aanraden!

— Denise

Het plan van Denise

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.