Demy de Zeeuw (35):

Ik voel me nu mentaal super sterk en ook fysiek zie ik grote verschillen.

Demy de Zeeuw wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Demy de Zeeuw

Nadat ik 1,5 jaar geleden besloot om na 15 jaar profvoetbal te stoppen met voetballen (en mij volledig op mijn zakelijke activiteiten te storten) dacht ik dat ik wel tijd had om gewoon naar gym te gaan en goed op mijn voeding te letten.

Maar ik was ineens drukker dan toen ik nog voetbalde. Veel reizen, ergens onderweg eten halen, zakelijk lunchen en gezellige etentjes. Langzaam merkte ik dat ik mijn kleding niet meer goed paste. Ik werd steeds luier en was daardoor ook vaak chagrijnig. Toen anderen het ook gingen zien besloot ik om met Personal Body Plan te starten. Vooral om die lelijk zwembandjes op mijn rug weg te werken.

In 15 jaar profvoetbal is er nooit iemand geweest die mij zoveel inzicht heeft gegeven over voeding of krachttraining. Ik voel me nu mentaal super sterk en ook fysiek zie ik grote verschillen. Die V-shape heb ik nooit gehad… maar over 1,5 maand zit ie er, met een 8-pack erbij! 🙂

— Demy de Zeeuw

Het plan van Demy de Zeeuw

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Demy de Zeeuw

Roel Blom (32)

4.85 / 5

1822 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.