Delphine (23):

Ik heb de eerste grote mijlpaal voor mijzelf behaald: ik ben 10 kg afgevallen

Delphine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Delphine

In januari ben ik begonnen met Personal Body Plan na een tijd niet goed in mijn vel te hebben gezeten. Doormiddel van Personal Body Plan wilde ik weer de focus naar mijzelf krijgen en mij weer fit en gezond voelen.

Nu ben ik een half jaar verder en heb ik de eerste grote mijlpaal voor mijzelf behaald: ik ben 10 kg afgevallen! Dat gaat natuurlijk met up’s en down’s, want thuissporten is helaas niet helemaal mijn ding.

Ondanks dat maakte ik nog steeds progressie, doordat ik op mijn voeding lette. Ik moet zeggen dat dit heel goed te doen is met Personal Body Plan! Alles kan en mag, zolang het in de juiste hoeveelheden is.

Mijn Personal Body Coach Bregje Simons (@bregjesimons) herinnert mij er regelmatig aan dat de boog niet altijd gespannen hoeft te zijn en komt met veel goede tips en persoonlijke ervaring! Ik ben erg blij met Bregje als mijn coach en heb zin in het tweede half jaar!

— Delphine

Het plan van Delphine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.