Delphine (24):

Ik ben zelfverzekerder en zit gewoon echt lekker in mijn vel

Delphine wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Delphine

Mijn eerste jaar Personal Body Plan zit erop! En wat voor een jaar. Een met vele ups en downs waarin Personal Body Plan mij vastigheid heeft gegeven, een ritme.

Toen ik begon zat ik niet lekker in mijn vel en voelde ik mij niet mijzelf. Dankzij Personal Body Plan is dit niet meer het geval. Al ben ik nog niet op het gewicht waar ik zou willen zijn, daar gaat komend jaar hard aan gewerkt worden!

Sporten heb ik eigenlijk relatief weinig gedaan als ik op het jaar terugblik. Wat mij het meeste geholpen heeft is toch de bewustwording van wat je eet. Ik heb erg veel geleerd over voeding en merk dat ik het ook erg leuk vind om met voeding bezig te zijn en nieuwe dingen te proberen op dit gebied.

Ik ben zelfverzekerder, heb meer zelfkennis, en zit gewoon echt lekker in mijn vel en ben blij met wie ik ben van binnen en buiten!

Mijn Personal Body Coach Bregje Simons (@bregjesimons) ben ik heel erg dankbaar! Ze staat altijd voor me klaar, is oprecht geïnteresseerd in alles wat er speelt, heeft heel veel kennis en ze helpt graag! Ik had me geen betere coach kunnen wensen! Daarom blijf ik nog een jaartje plakken!

— Delphine

Het plan van Delphine

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.