Debby (27):

Het tracken van voeding valt harstikke mee en de trainingen zijn erg uitdagend

Debby wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Debby

Mijn naam is Debby en ik ben 27 jaar. Ik doe al jaren aan sporten. Bootcampen, hardlopen, sportschool, maar nooit met het gewilde resultaat.

Nu ben ik vier weken bezig met Personal Body Plan en ik zie en ik voel al zoveel verschil. Ik voel me mentaal veel beter en als ik mezelf zie in de spiegel, ben ik weer blij.

Ik vond het een spannende stap om te gaan beginnen met Personal Body Plan, maar ik heb nog geen moment spijt gehad. Het tracken van voeding valt erg mee en de trainingen zijn erg uitdagend.

Mijn Personal Body Coach Lisa geeft mij tips en laat mij zelf over dingen nadenken. Ik kan alles vragen en ze geeft uitgebreid antwoord. Ze heeft heel veel kennis over voeding en sport.

— Debby

Het plan van Debby

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.