Debby ⁠ (41):

Wat heb ik de afgelopen vier maanden veel over voeding geleerd!

Debby ⁠ wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Debby ⁠

Ik ben gestart met Personal Body Plan om mijn leefstijl aan te passen. Al lange tijd zat ik niet lekker in mijn lijf. Ik was zwaarder geworden en daardoor werd ik onzekerder. Ook voelde ik mij ongezond, futloos en moe!

Ik was er echt aan toe om mijn leefstijl aan te passen en gezond te leven! Ik wilde een goed voorbeeld aan mijn kinderen geven. Door mijn vriendin en nu ook mijn Personal Body Coach, Monica Esposito, volgde ik Personal Body Plan al op social media. Ik besloot om mij aan te melden voor PBP@home en mij door haar te laten coachen.

Wat heb ik de afgelopen vier maanden veel over voeding geleerd! En wat is het verbazingwekkend om te zien (mede door de krachttraining) dat mijn lijf zo is veranderd. Ook de gedragslessen geven veel inzicht.

Ik ga lekker zo door! Vooral de eerste weken was ik onder de indruk van alle informatie die ik kreeg. Elke dag de app bijhouden qua progressie, herstel en voeding. Dit werd al snel een handeling die bij mijn dagelijkse zaken hoort. Ik ben heel blij met mijn gezonde leefstijl! Ik voel mij fitter, sterker en zekerder! Mijn tweede half jaar Personal Body Plan heb ik ook al vast staan.

Monica heeft mij als Personal Body Coach echt ontzettend goed begeleid. Ze gaf mij vertrouwen dat ik – op mijn eigen manier – kon uitzoeken wat voor mij het beste werkt. Ze is betrokken, checkt hoe ik mij voel, is lekker positief en geeft fijne tips!

— Debby ⁠

Het plan van Debby ⁠

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.