Andrea:

De trainingschema’s zijn top!

Andrea wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Andrea

De ochtend voordat ik naar Mexico ging in december moest ik mijn koffer wegen, dat lukte niet goed en ben ik zelf op de weegschaal gaan staan om daarna met koffer erop te staan om het gewicht van mijn koffer te weten. Ik ben me toen rot geschrokken!⠀

Ter plekke heb ik mij toen voorgenomen om nu echt met Personal Body Plan te gaan starten. Ik volgde Personal Body Plan al een paar maanden maar durfde de stap niet te nemen. Ik dacht: dat kan ik vast allemaal niet. Uiteindelijk 6 februari begonnen met Personal Body Plan en ik merkte gelijk dat dit goed voor mij zou gaan werken. ⠀

Ik heb er echt baat bij dat ik mijn voeding moet doorgeven. Ook de trainingsschema’s zijn top! Verder waardeer ik het geduld van mijn Personal Body Coach Fleur Aarntzen erg, want het gaat inderdaad met vallen en opstaan. Zij sleept mij er doorheen. Personal Body Plan is dus echt een aanrader!

— Andrea

Het plan van Andrea

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.