Chrissy (22):

De teller staat inmiddels op- 18 kg en er beginnen spieren te verschijnen

Chrissy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Chrissy

Samen met een collega stond ik in de sportschool voor een proefles. Beide niet gek op de sportschool maar ook niet tevreden over onze fitheid. 2 x per week samen sporten in de pauze was het plan.  Niet wetende dat een week later alle sportscholen dicht zouden gaan vanwege de 1e corona lockdown. Een mooie smoes was het wel om het nog maar eens uit te stellen.
Na 2 weken thuis zitten, van restaurants bestellen en wijnen kwam ik tot de conclusie dat corona niet het excuus kon zijn om niets aan mijn ontevredenheid te doen. Met het idee (weer) af te vallen, me beter in mijn vel te voelen en hopelijk ooit trots in de spiegel te kunnen kijken begon ik aan Personal Body Plan. Sinds die tijd heb ik veel geleerd over voeding, training maar vooral over mijn gedrag. Oftewel de keuzes die ik maak t.a.v. leefstijl en hoe die keuzes bepalen hoe ik letterlijk en figuurlijk in mijn vel zit. Ik bouwde van 3 trainingen uit naar 4 en daarnaast voetbalde ik 4 x per week. Af en toe was dit best intensief maar uit voetbal haalde ik plezier en de kracht training begon zijn vruchten af te werpen.
Na een half jaar was ik 10 kg kwijt en durfde ik zowaar voor het eerst in bikini en droeg ik jurkjes met blote benen. Inmiddels ben ik al bijna een jaar bezig met Personal Body Plan. De teller staat inmiddels op- 18 kg en er beginnen spieren te verschijnen. Dit was niet specifiek mijn doel maar motiveert mij in dit stadium nog meer in mijn krachttrainingen. Ik merk hierdoor dat ik echt mijn leven veranderd heb. Want waar ik eerder weer mijn oude voedingspatroon op zou hebben gepakt hoort mijn huidige leefstijl nu gewoon bij me. Door Personal Body Plan heb ik geleerd dat je tot zoveel meer in staat bent dan je denkt als je maar wil, plezier hebt in het proces en consistent bent.
Mijn lichaam is compleet veranderd waardoor ik soms mijn spiegelbeeld nog steeds niet helmaal geloof. Belangrijker vind ik het feit dat ik geleerd heb hoe ik dit vast kan houden, een fitte leefstijl heb gecreëerd en er van geniet me zo gezond en energiek te voelen. Ik durf misschien wel voor het eerst in mijn leven te zeggen dat ik oke ben met mezelf en mijzelf mooi vind zoals ik ben. Het gaat allemaal niet vanzelf maar de investeringen die je doet tijdens het Personal Body Plan proces zijn het meer dan waard en ik gun iedereen die niet lekker in zijn vel zit mentaal en/of fysiek ditzelfde als wat ik afgelopen jaar heb mogen ervaren.
Anneke is een super fijne coach. Ze is begripvol, eerlijk, positief en heeft mij geholpen mijn eigen gedachten af en toe te relativeren. Als ik resultaten vond tegenvallen benadrukte zij de progressie die ik onbewust toch maakte, als ik even minder tijd had voor pbp begreep ze dat mijn prioriteiten ergens anders lagen en als ik in de flow zat liet ze me lekker gaan. Mede dankzij Anneke heb ik zo lang consistent kunnen zijn en wist ik het plan telkens weer op te pakken en doelen bij te stellen. Als ik mijn plan moet verlengen binnenkort weet ik zeker dat ik weer voor Anneke kies en hoop ik samen met haar komend jaar over te kunnen overstappen op het Muscle Shaping Plan.

— Chrissy

Het plan van Chrissy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Chrissy

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2361 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.