Esther (42):

De Personal Body Coach is een fantastische stok achter de deur

Esther wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Esther

Vroeger hoefde ik eigenlijk nooit zo op mijn voeding en gewicht te letten, van nature heb ik denk ik wel een voorkeur voor gezonde producten. Maar mijn drukke leven ging ten koste van sporten en gewoon wat tijd voor mezelf.

 

In die tijd werd ik geleidelijk zwaarder en voelde me minder fit. De stap van maat 36 naar maat 38 vond ik niet zo leuk, maar dat ging nog wel. Toen ook die kleding wat strak begon te zitten, moest er echt iets veranderen.

Ik had via een vriendin een paar jaar geleden al eens van PBP gehoord en ik zag op Instagram hele goede resultaten voorbij komen. Vooral de combi van trainingen met gebalanceerd eten, zonder dat het echt een dieet is, sprak me aan.

De Personal Body Coach is een fantastische stok achter de deur om niet in oude patronen terug te vallen en ze houdt me gemotiveerd. Sanne (@sannevanderputten) geeft goede tips over eten en balans tussen de dagen. Ik heb haar gekozen, omdat ze weet wat het is om in wisselende diensten te werken en omdat ze medisch geschoold is.

Ik werk namelijk ook in wisselende diensten en heb daarnaast al ruim 10 jaar Diabetes type 1. Afwegen van eten was al een soort tweede natuur, omdat ik moet weten hoeveel Koolhydraten ik eet per maaltijd. Nu voer ik het in de App in en ik gebruik de berekening van de App om mijn insulinepomp te bedienen.

Mijn suikers waren goed ingesteld, maar zijn nu echt heel goed! De internist was laatst heel positief verrast. Rondom de training was de suiker in het begin wel een uitdaging, maar met behulp van mijn Diabetesteam heb ik ook een goede balans in gevonden. Ik heb mijn doel echt veel sneller gehaald dan ik vooraf had verwacht en ben er heel blij mee.

— Esther

Het plan van Esther

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Esther

Sanne van der Putten (28)

4.81 / 5

153 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.