Tara:

De komende weken ga ik ook weer alles geven om dichter bij mijn doel te komen

Tara wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Tara

Ik wilde niet perse veel afvallen in kilo’s, wel wilde ik gewoon even net wat strakker worden om daardoor hopelijk wat beter in mijn vel te zitten. Ik was al een hele tijd bezig met sporten en gezond eten maar het hielp me niet heel erg om strakker te worden. Via Personal Body Plan werd ik ervan bewust dat ik op een andere manier moest gaan eten. Door een andere manier van eten en 3 à 4 keer per week sporten zag ik binnen een paar weken dat mijn lichaam positief veranderde. Na de eerste meting was mijn taille al slanker en waren mijn billen ronder. Ik was zo trots! Dit had ik binnen vier weken zelf bereikt, uiteraard met de hulp van mijn Personal Body Coach Marinke.

In het begin is het wel even schakelen omdat je je eten moet voorbereiden en wat vaker nee moet zeggen tegen verleidingen. Maar inmiddels vind ik het zelfs leuk om te experimenteren met mijn eten en ga ik sporten omdat ik het leuk vind en er energie van krijg. Toch drink ik af en toe een wijntje en eet ik ook nog wel eens friet, want zaterdag frietdag! Dat wil ik ook blijven doen want als ik mezelf van alles moet ontzeggen dan is dat voor mij nooit vol te houden. En dat kan ook gewoon als ik de volgende dag het plan weer oppak of de rest van de dag rekening houd met wat ik verder eet.

Ik zit nu ongeveer op de helft van mijn plan en ben al trots op wat ik bereikt heb tot nu toe. De komende weken ga ik ook weer alles geven om dichter bij mijn doel te komen en dit trotse gevoel vast te houden.

— Tara

Het plan van Tara

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tara

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2889 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.