Claire:

De echte winst zit hem in het feit dat ik me sterker en fitter voel dan ooit

Claire wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Claire

Ondanks dat we dagelijks onze patiënten voorlichten over gezond leven, hebben veel artsen zelf vaak te maken met hoge levels stress en chronische slaaptekorten. Ook bij mij zorgden de hectische dagen en de grenzeloze ambitie tijdens de studie voor drukte in het hoofd en een toenemend futloos en moe gevoel. In zulke periodes kwam sporten op de laatste plek, terwijl ik weet wat voor positieve invloed beweging altijd heeft gehad op mijn lichaam en geest. ⠀

Personal Body Plan bleek voor mij de perfecte manier om hier wat aan te doen. Onder nauwe begeleiding van Personal Body Coach Danny heb ik nu een goede structuur te pakken, waarbij ik ook in een hele drukke week alsnog 4-5 keer sport. Ondanks deze uitbreiding van programma, is het er in mijn hoofd juist een stuk rustiger op geworden. De verloren cm’s zijn mooi meegenomen, maar mijn echte winst zit hem in het feit dat ik me sterker en fitter voel dan ooit. ⠀

De komende maanden ga ik werken aan spieropbouw en volgende week studeer ik af! Ik heb nu al zin om deze nieuwe avonturen vol energie aan te gaan!

— Claire

Het plan van Claire

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.