Mandy (33):

De beste keuze die ik vorig jaar heb gemaakt is starten met Personal Body Plan!

Mandy wilde afvallen en fit worden en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mandy

De beste keuze die ik vorig jaar heb gemaakt is starten met Personal Body Plan!

Na lang twijfelen post ik dit, maar ik wil graag mijn ervaring delen. Inmiddels ben ik 14 maanden bezig met Personal Body Plan. In het begin van mijn Personal Body Plan avontuur hoorde ik vaak: “Maar dat heb je helemaal niet nodig”. Ook komt vaak de vraag: “Mag je dat wel eten van je dieet?”.

Het draait niet alleen om kilo’s afvallen (als je doel is om af te slanken), maar ook om de beste versie van jezelf te creëren door bepaalde gewoontes aan te passen naar de juiste gewoontes, die bij jouw gezonde levensstijl passen. Dat geldt zowel voor gedrag als voeding.

Bovendien heeft het ook een positief effect op je gezondheid. Ik heb altijd veel last gehad van mijn darmen. Door een gezonde levensstijl in combinatie met veel beweging, heb ik veel minder buikpijn.

Het is niet altijd makkelijk en af en toe uit de bocht schieten moet kunnen, maar met de juiste coach en begeleiding, kan iedereen het. Janet komt op de juiste momenten met de juiste tips, laat mij mijn gang gaan, maar staat klaar als ik haar nodig heb.

Of ik het wel of niet nodig had, ik ben 8 kg lichter en ik voel mij superfijn! En laat je vooral niet tegenhouden door anderen!

Bedankt Personal Body Coach Janet!

— Mandy

Het plan van Mandy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.