Mindy (29):

De beste keuze die ik heb gemaakt om bewust te worden van mijn levensstijl!

Mindy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mindy

Tijdens mijn tweede bevalling was ik 14 kilogram aangekomen. Drie maanden na de bevalling was er zes kilogram af.

In november begon ik met het opletten van wat ik at in combinatie met meer bewegen en sporten. In maart dit jaar bleef ik echter steeds hangen op hetzelfde gewicht. Toen heb ik samen met een vriendin van mij besloten om te gaan starten met Personal Body Plan. Dit had ik achteraf veel eerder moeten doen.

Samen met mijn Personal Body Coach Mariska ben ik bewuster van mijn eetpatroon geworden en ben ik in 24 weken nog eens 10 kilogram afgevallen.

Ook heeft ze mij veel goede tips gegeven hoe om te gaan met uitdagende situaties. In het weekend kan ik ook gewoon patat, chips of iets anders eten.

Balance is the key. Ook al gaat het de ene keer beter als de andere keer. Ik voel me nu veel energieker en ik slaap beter!

— Mindy

Het plan van Mindy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mindy

Mariska Derksen (35)

4.65 / 5

493 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.