David:

Ik ben nu bewust van wat voeding met je doet.

David wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van David

Voordat ik aan Personal Body Plan begon, at en dronk ik alles zonder enige remming. Ik trainde wel 3 tot 5 keer per weer, maar ik bleef aan de wat forsere kant.

Na de eerste weken de handpalmmethode te hebben gebruikt, ben ik alle voeding gaan tracken. Toen viel het kwartje en was het duidelijk wat voeding met je doet. Het verschil tussen verschillende producten die allemaal wat anders bieden en de hoeveelheid “goede” en “slechte” voedingstoffen die je binnenkrijgt bij je maaltijden.

Ik geniet nog steeds van de weekenden en laat me nog wel eens gaan, maar dat accepteer ik en ik ben bewust van de gevolgen. De “schone” weekenden en de hulp van mijn Premium Coach Guus helpen me bij mijn progressie.

 

— David

Het plan van David

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van David

Guus van der Valk (39)

4.56 / 5

2274 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.