Danny (27):

Ik eet nog steeds pizza en alles wat ik lekker vind, maar ik heb de handvaten om het in balans te houden

Danny wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Danny

Voordat ik met Personal Body Plan begon, was ik al veel met sport bezig (voetbal en fitness), maar lette ik niet op mijn voeding. Met behulp van Personal Body Plan heb ik de handvaten gekregen om op een goede manier om te gaan met voeding.

Ik eet nog steeds pizza en alles wat ik lekker vind, maar ik heb de handvaten om het in balans te houden. Het is ook fijn om een Personal Body Coach te hebben die meekijkt naar de details van je eetpatroon. Hanneke Kuipers geeft altijd goede adviezen hoe te letten op mijn voeding, bijvoorbeeld tijdens carnaval. Daarnaast ben ik heel blij met haar kritische blik op mijn eetpatroon.

Daarnaast hebben de verschillende trainingen mij ontzettend geholpen bij het shapen van mijn lichaam. Ik ben ontzettend blij met de resultaten die ik de afgelopen 15 maanden bereikt heb en kijk uit naar de periode die nog komen gaat.

— Danny

Het plan van Danny

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Danny

Hanneke Kuipers (35)

4.62 / 5

950 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.