Danni (23):

Consistentie is écht de sleutel tot succes!

Danni wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Danni

Zoals vele anderen volgde ik Personal Body Plan al op social media. Ik zag verbluffende resultaten voorbijkomen, maar durfde zelf de stap niet te zetten, bang voor het onbekende.

Na lang wikken en wegen heb ik me toch aangemeld en ik heb hier geen moment spijt van gehad. De eerste paar maanden waren zwaar, omdat je een manier moet vinden die voor jou het beste werkt. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Ik ben nooit dik geweest, maar als ik mijn progressie foto’s bekijk, dan vind ik het ongelofelijk wat ik nu al bereikt heb. De grootste stap die ik gezet heb, is echter de stap op mentaal gebied. Waar ik me voorheen schuldig voelde als ik alcohol dronk op een feestje of uiteten ging, kan ik nu juist meer genieten van zulke dingen.

Dit alles zou nooit zijn gelukt zonder mijn lieve Personal Body Coach Bo Ermes. Zij heeft me geleerd om een goede balans te vinden tussen de ‘normale dagen’ en de dagen dat er een etentje of feestje gepland staat. De belangrijkste les die ik geleerd heb? Er is niks verloren als ik me een dag niet aan mijn plan heb kunnen houden.

Waar ik vroeger dacht dat alles voor niks zou zijn geweest, pak ik nu de draad de volgende dag weer op. Consistentie is écht de sleutel tot succes!

— Danni

Het plan van Danni

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Danni

Bo Ermes (37)

4.77 / 5

487 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.